top of page

Kamers & Tenten

Je kunt bij ons overnachten op het tentenveld, maar je kunt ook kiezen voor een overnachting in ons hotel. Je hebt daarbij de keuze uit de gezellige vierpersoonskamers, een knusse tweepersoonskamer of een rustige eenpersoonskamer. De bedden staan opgemaakt voor je klaar. Daarnaast zijn handdoeken en washandjes beschikbaar.

Wanneer je kiest voor een overnachting met de tent, mag de motor naast de tent staan. Op het tentenveld zijn in principe geen stroomvoorzieningen beschikbaar. Mocht stroom noodzakelijk zijn, dan kan hiervoor in overleg een voorziening worden getroffen.

Welke keuze je ook maakt, alle overnachtingen zijn inclusief een heerlijk ontbijtbuffet. Het buffet bestaat uit verse broodjes, kaas, vleeswaren, zoet beleg, frisse kwark, fruit, eieren, ontbijtgranen, komkommer, tomaat, jus d'orange en onbeperkt koffie en thee.

Voor prijzen en reserveringen kun je contact met ons opnemen via de site, e-mail of telefonisch. Wij hebben een speciale motorgarage beschikbaar die 's nachts afgesloten wordt.

bottom of page