Kamers & Tenten

Je kunt bij ons overnachten op het tentenveld, maar je kunt ook kiezen voor een overnachting in ons hotel. Je hebt daarbij de keuze uit de gezellige bunkkamers, een knusse tweepersoonskamer of een rustige eenpersoonskamer. De bedden staan opgemaakt voor je klaar. Daarnaast zijn handdoeken en washandjes beschikbaar.

Wanneer je kiest voor een overnachting met de tent, mag de motor naast de tent staan. Op het tentenveld zijn in principe geen stroomvoorzieningen beschikbaar. Mocht stroom noodzakelijk zijn, dan kan hiervoor in overleg een voorziening worden getroffen.

Welke keuze je ook maakt, alle overnachtingen zijn inclusief een heerlijk ontbijtbuffet. Het buffet bestaat uit verse witte en volkoren broodjes, kaas, vleeswaren, zoet beleg, frisse kwark, fruit, eieren, ontbijtgranen, komkommer, tomaat, jus d'orange en onbeperkt koffie en thee.

Voor prijzen en reserveringen kun je contact met ons opnemen via de site, e-mail of telefonisch. Wij hebben een speciale motorgarage beschikbaar die 's nachts afgesloten wordt.

Adresse

Eulenwald 1

D-57629 Heimborn-Ehrlich

Kontakt

        0049-268 898 892 50

        0049-151 229 964 69

        jam.grolleman@hotmail.com

Social Media

  • Facebook Reflection

© 2018 Boele's Place